Arda Güler 11'de başladı! Real Madrid - Barcelona maçı yarıda kaldı
Son dakika spor haberleri... Ülkemizi Real Madrid formasıyla temsil eden Arda Güler, Barcelona ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de başladı. Mücadele ABD'deki hava koşulları ve yıldırım düşme riski nedeniyle yarıda kaldı.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ağustos 2024 09:23
- Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2024 11:02
ARDA İLK 11'DE BAŞLADI
Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Barcelona karşısında Real Madrid'in ilk 11'inde sahaya çıktı.
YILDIRIM TEHLİKESİ MAÇI DURDURDU
Mücadelenin 12. dakikasında yetkililer yıldırım düşme riski nedeniyle oyunu durdurma kararı aldı.
MODRIC'TEN TEPKİ
Real Madrid'in kaptanı Luka Modric, maçın durdurulmasına itiraz etse de hakemler oyunu devam ettirmeme kararında ısrar etti ve iki takım oyuncuları soyunma odalarına döndü.
BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Oyuncular ve çok sayıda Amerikalı taraftar, büyük hayallerle geldikleri stadyumu terk etmek durumunda kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig temcilcisi Fatih Karagümrük, son olarak Serie A ekibi Cremonese forması giyen İtalyan kaleci Marco Silvestri’yi kadrosuna kattığını açıkladı. -
Türkiye'nin en büyük spor kanalı A Spor'un canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz. -
Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan, 10+4 yabancı kuralı ile ilgili yaptığı açıklamada kulüplerin memnuniyetsizliğini dile getirdi. Doğan, bu konuda kulüplerin görüşlerini toplayacaklarını ve mevcut kuralın değişebilir olduğunu vurgulayarak, federasyonla iş birliği yapacaklarını söyledi.