Yeşil saha ringe döndü
Kahramanmaraş'ta Büyükler Ligi 1. Amatör Kümede liderlik mücadelesinin verildiği maçın sonunda gerginlik çıktı.
- Futbol Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Şubat 2019, 14:24
Kahramanmaraş Büyükler Ligi 1. Amatör Kümede B grubu lideri Anadolu Gençlikspor, Türkoğlu Belediyespor'a konuk oldu. Anadolu Gençlikspor'un Türkoğlu'nu 5-1 mağlup ettiği ilk maçın sahadaki şiddeti ikinci maça da yansıdı. Karşılıklı gollerle 1-1 sona eren mücadelenin ardından iki futbolcunun sözlü sataşması, iki takım futbolcuları ve yöneticileri arasında kavgaya sebep oldu. Tel örgülerin arkasından seyircilerin de karıştığı kavga, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle ayrıldı.
Müsabaka öncesinde Anadolu Gençlik Spor 29 puanla lider konumda bulunurken, Türkoğlu Belediyespor 26 puanla 4. sırada bulunuyordu. Türkoğlu Belediyespor eğer maçı kazansaydı Anadolu Gençlikspor ile aynı puana ulaşacak, averaj farkı ile ikinci sırada yer alacaktı. Maç berabere bitince Türkoğlu Belediyespor 4. sıraya geriledi.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye'nin en büyük spor kanalı A Spor'un canlı yayınını haberimizden takip edebilirsiniz. -
Futbolda heyecan dolu hafta sonu başlıyor. Süper Lig, 1. Lig, Bundesliga, Serie A, Premier Lig, Ligue 1... Günün en dikkat çeken karşılaşması, Göztepe ile Fenerbahçe arasında olacak. Başakşehir galibiyetinin ardından zirve takibinin en yakın isimlerinden biri olmaya devam eden olan bordo-mavililer, İzmir'de hata yapmak istemiyor. Trendyol 1. Lig'de play-off ve düşme hattı gerginliği ile kritik mücadelelerle heyecan doruklara taşınırken Avrupa'nın dev liglerinde puan savaşları yaşanacak. Peki 7 Aralık Pazar hangi maçlar var? İşte, bugünkü maçlar... -
Amerikan Futbol Ligi play-off'larında Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami, finalde Vancouver Whitecaps'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.