Fenerbahçe'den transferde Jose Maria Gimenez hamlesi!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkanlığa gelmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin son olarak Uruguaylı tecrübeli stoper Jose Maria Gimenez'i radara aldığı öğrenildi. Transferdeki Diego Lugano detayı ise bir hayli dikkat çekiyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Haziran 2026 06:50
Başkanlığa yeniden gelen Aziz Yıldırım, daha mazbatasını almadan transfer çalışmalarına başladı...
Aday olduğu dönemde Milan Skriniar ayarında bir stoper transferi yapacaklarının altını çizen Yıldırım, Malang Sarr ve Nathan Ake'den sonra şimdi de Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Jose Maria Gimenez'i listesine ekledi.
İspanyol devinin yollarını ayırma kararı aldığı 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu için harekete geçen sarılacivertliler, Atletico Madrid'le masaya oturacak.
LUGANO DEVREYE GİRECEK
İki kulüp yetkilileri arasındaki transfer görüşmesi bu hafta sonunda gerçekleşecek. Gimenez'in menajerinin de bu toplantıda hazır bulunacağı gelen bilgiler arasında...
Aziz Yıldırım'ın Diego Lugano'yu bizzat aradığı ve bu transferde yardımcı olmasını istediği belirtildi. Lugano'nun da vatandaşına Fenerbahçe'yi anlatacağı ve ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.
Uruguay Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapan Gimenez'e 3+1 yıllık sözleşme önerilecek.
13 YILDIR ATLETICO'DA
Futbola ülkesi Uruguay'da başlayan Jose Maria Gimenez, 2012'de Danubio A Takımı'na yükseldi. 2013'te ise Atletico Madrid'e sadece 995 bin euroya transfer oldu.
İspanyol devinde tam 13 sezondur forma giyen tecrübeli stoperin yeni maceraya hazır olduğu belirtildi.
70 MİLYON EURO'YU GÖRDÜ
Atletico Madrid'e geldiğinde sadece 100 bin euro piyasa değerine sahip olan Gimenez, 2020'de 70 milyon euroya ulaştı.
Son dönemde rotasyonda kalan oyuncu, geride bıraktığımız sezon 25 maçta bin 521 dakika süre aldı ve 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Real Madrid'de Floretino Perez'in seçimi kazanması sonrası İspanyol devinin başına geçen Fenerbahçe'nin eski teknik direktör Jose Mourinho'nun, sarı-lacivertlilerde başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım'a telefon açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de başkanlık görevine bir kez daha gelen Aziz Yıldırım'ın ısrarla transferini istediği Serhou Guirassy ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak sarı-lacivertliler, Gineli golcü için sıkı bir pazarlığa girmiş durumdalar. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım ve yönetimi, mazbataların alınmasıyla birlikte transfer çalışmalarına hız verdi. Vedat Muriqi ve Serhou Guirassy için geri sayıma geçen sarı-lacivertliler, bir yıldız golcüyü daha listesine aldı. İşte o isim ve detaylar... (FB spor haberi)