Fenerbahçe'de son karar Jorge Jesus!
Fenerbahçe'de yaklaşan başkanlık seçimleri için adaylıklarını duyuran Hakan Safi ve Aziz Yıldırım, Jorge Jesus isminde karar kıldı. Portekizli çalıştırıcı, kim seçilirse seçilsin sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü olacak. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Mayıs 2026 06:50
Fenerbahçe'de başkan adayları yeni sezonda takımın başına Jorge Jesus'u getirme kararı aldı. Hakan Safi, "Türkiye'yi bilen hoca getireceğiz" diyerek hem Antonio Conte'ye hem de Stefano Pioli'ye kapıları kapattı.
Safi'nin ekibinden bazı isimlerin Portekizli çalıştırıcıyla bir görüşme yaptığı belirtildi. Hakan Safi gibi Aziz Yıldırım da Jesus isminde karar kıldı. Yıldırım ve ekibi dün yaptığı toplantısının ardından Jorge Jesus konusunda birlik sağladı.
AL-NASSR'DAN AYRILIYOR
Portekizli çalıştırıcı, seçimin ardından kim başkan olursa olsun, İstanbul'a gelecek ve imzayı atacak. Böylece ikinci Jorge Jesus dönemi başlayacak.
Al-Nassr'dan ayrılma kararı alan 71 yaşındaki teknik adam, 2022-23 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmış, o dönem çıktığı 53 maçta 2.23'lük puan ortalaması yakalamıştı.
Jesus sonrasında dönemin başkanı Ali Koç'la anlaşamadığı için ayrılık kararı aldığını da yıllar sonra yaptığı açıklamada duyurmuştu.
8 PUAN GERİDE KALDI
Jesus, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 2022-23 sezonunu Galatasaray'ın 8 puan gerisinde ligi 80 puanla ikinci sırada tamamladı. Portekizli yönetiminde ligin en çok gol atan ekibi olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanırken, Avrupa Ligi'nde ise Sevilla'ya elendi.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Kanarya'dan son olarak Mason Greenwood için resmi açıklama geldi. -
Fenerbahçe, Mason Greenwood transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz yıldız, sarı-lacivertli formayı sırtına geçirirken futbolcuyla ilgili transferde flaş gerçek gün yüzüne çıktı. Greenwood'un kendisiyle ilgilenen bir başka kulüp Atletico Madrid ile arasında yaşananlar gündeme oturdu. İşte detaylar... -
Yaz transfer dönemine bomba gibi bir giriş yapan Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna kattı. İngiliz yıldızla kadrosunu güçlendiren Kanarya, Greenwood'un hemen ardından bir transferi daha bitirmek için geri sayıma geçti. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin, Real Madrid forması giyen o golcü için devreye girdiği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)