Fenerbahçe'den Skriniar açıklaması! Beşiktaş maçında...
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, hafta sonu oynanacak derbide Beşiktaş karşısında galibiyete inandıklarını dile getirdi. Torunoğulları ayrıca, Milan Skriniar’ın sakatlığına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Nisan 2026, 21:34
Bu yıl 72'ncisi düzenlenen AXA Sigorta Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'ne katılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, hafta sonu oynanacak derbide Beşiktaş karşısında galip geleceklerine inandıklarını ifade etti.
ALVAREZ HARİÇ EKSİK YOK
Ödül töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Torunoğulları, "Fenerbahçe-Beşiktaş maçları çok zevkli, skoru bol maçlar oluyor. Bizim de milli takımdan bütün oyuncu arkadaşlarımız döndü. Alvarez hariç eksiğimiz yok. Sakat oyuncularımız da takımla birlikte çalışmalara başladı. İnanıyorum ki futbolseverlerin zevkle izleyeceği bir maç olacak ama sonuçta biz kazanacağız." diye konuştu.
SKRINIAR HAZIR
Milan Skriniar'ın sakatlığının bittiğini duyuran Torunoğulları, takımın son durumuyla ilgili olarak, "Skriniar tamamen iyileşti. Takımla çalışmalara başladı. Alvarez haricinde bütün arkadaşlarımız takımla çalışıyor. Alvarez'in takımla çalışması iki haftayı bulur. Doktorlarımızın söylediğine göre daha önce de olabilir ama biz iki hafta gibi bir zaman bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
GURUR DUYUYORUZ
A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılmasını değerlendiren Torunoğulları, "Milli takımımız 24 sene sonra ülkemizi sevince boğdu. Futbol kötü oynandı diye eleştiriler oluyor ama bu tür maçlarda önemli olan sonuç. Milli takımımızla ve emeği geçen herkesle gurur duyuyoruz. İnanıyorum ki milli takımımız Dünya Kupası'nda çok iyi bir derece yapacak." değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Medicana, Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Zeren Spor'u 3-1 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve adını finale yazdırdı. -
Fransa ile Kolombiya arasında oynanan hazırlık maçına dakika 78'de yedek kulübesinden dahil olan Kylian Mbappe, Rayan Cherki'ye seslenerek N'Golo Kante'nin kolundaki kaptanlık pazubandını kendisine getirmesini söyledi. O anlar, sosyal medyada büyük tepki çekerken yıldız oyuncunun yaptığı hareket saygısızlık olarak nitelendirildi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'te kiralık olarak forma giyen Dominik Livakovic ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, 31 yaşındaki file bekçisinin transfer olmak istediği takımı açıkladı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)