Fenerbahçe'de Edson Alvarez krizi! Menajeriyle görüşüldü
Fred ile yollarını ayırmayı başaramayan Fenerbahçe yönetimi, ara transfer dönemi perdesinin kapanmasına saatler kala şansını Edson Alvarez'de denedi. Meksikalı oyuncu, menajeri aracılığıyla kendisine sorulan soru karşısında şoke oldu. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Şubat 2026, 09:53
- Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2026, 10:13
Trendyol Süper Lig'de ara transfer döneminin sona ermesi ile birlikte Fenerbahçe'de gerçek ortaya çıktı.
Sarı-lacivertlilerde geleceği belirsizliğini koruyan Fred'in devre arası takımdan ayrılması gündemdeydi.
Kadıköy yönetimi, N'Golo Kante için beklenenden daha uzun süren transfer görüşmelerine bağlı olarak Brezilyalı oyuncunun vedasını askıya aldı.
Fred, bu karara bağlı kaldı ve kendisine ilgi gösteren hiçbir kulüp ile el sıkışmayarak takımda kaldı.
Kante'nin transferinin gerçekleştirilmesinin ardından gündem yeniden 32 yaşındaki orta sahanın ayrılığı olunca Fred, bu duruma tepki gösterdi.
Fenerbahçe'de benzer bir sürecin Edson Alvarez'de de yaşandığı öne sürüldü.
Fred'le yollarını ayıramayınca Fenerbahçeli yetkililer, Meksikalı yıldızın menajeriyle görüştü.
Transfer perdesinin kapanmasına saatler kala Alvarez'e "Ayrılmak ister misin?" diye soruldu.
Alvarez'in yanıtı "Hayır" olurken bu gelişme, 28 yaşındaki futbolcuyu rahatsız etti.
Meksikalı oyuncu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde West Ham United'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak gelmişti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında sahasında konuk edeceği Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Kulüp satın almaya hazırlanan Sergio Ramos, yeni takımı için ilk transferini belirledi. Ramos'un sarı-lacivertli takımda forma giyen yıldız futbolcuyu transfer etmek istediği öğrenildi. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco, geçtiğimiz haftalarda üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası Başkan Sadettin Saran ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve İtalyan çalıştırıcıyla yola devam edilmişti. 40 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte detaylar... (FB spor haberi)