Adı Fenerbahçe ile anılıyordu! Troy Parrott geleceğiyle ilgili konuştu
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar forması giyen Troy Parrott ile ilgilendiği iddia edilmişti. İrlandalı golcü, geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Kasım 2025, 18:38
- Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2025, 18:39
Fenerbahçe'de ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte ara transfer dönemi için çalışmalar hızlandı.
Birçok bölgeye takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerin önceliklerinden biriyse forvet transferi...
Kadro dışı bırakılan Cenk Tosun ile ara transfer döneminde yollarını ayırması beklenen Kanarya, Youssef En-Nesyri'ye de gelecek teklifleri değerlendirecek.
Adı Alexander Sörloth ve Robert Lewandowski gibi isimlerle anılan Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden biri de AZ Alkmaar forması giyen Troy Parrott olmuştu.
İrlandalı forvet, geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
"AZ ALKMAAR'DA MUTLUYUM"
Premier Sports'a konuşan Parrott, "Eğer ilgi varsa bir şeyleri doğru yapıyorum demektir. Daha önce de söylediğim gibi AZ Alkmaar'da mutluyum. Futboldan gerçekten keyif alıyorum, bu yüzden aklımda hiçbir şey değişmedi. Burada olmaya odaklandım. Gelecek gelecektir, benim sadece maç maç devam etmem gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Troy Parrott, bu sezon AZ Alkmaar formasıyla çıktığı 16 maçta 14 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.
Hollanda ekibiyle olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 16 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Hızlı bir ara transferi geçiren Fenerbahçe, Ademola Lookman transferi için uzun uğraşlar vermiş ancak oyuncu Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Nijeryalı eski futbolcu Godwin Okpara, vatandaşının transfer sürecine ilişkin sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak ifadeler kullandı. İşte o sözler... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda kozlarını paylaşacağı Nottingham Forest'ta Sean Dyche'ın takımdaki geleceği tartışılıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre, bu sezon İngiliz ekibinin başındaki 3. teknik direktör olan Dyche'ın akıbeti, o maçın ardından belli olacak. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.