Fenerbahçe Arsavev deplasmanda Hakkarigücü'nü mağlup etti
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 4. hafta erteleme maçında Fenerbahçe Arsavev, konuk olduğu Hakkarigücü'nü 2-0 mağlup etti.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Kasım 2025, 17:44
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde ertelenen 4. hafta maçında Fenerbahçe Arsavev, deplasmanda Hakkarigücü'nü 2-0 mağlup etti.
Merzan Futbol Sahası'nda oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.
Karşılaşmanın 67. dakikasında Zeynep Kerimoğlu'nun golüyle öne geçen Fenerbahçe Arsasev, 75. dakikada Ece Türkoğlu'nun golüyle farkı ikiye çıkardı.
Konuk ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlanan müsabakayı Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Emniyet Müdürü Attila Ayata ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım da izledi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'ye sezonun ortasında gelen Domenico Tedesco, başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İtalyan çalıştırıcı 2.13 puan ortalamasıyla kariyerinin en iyi dönemini geçiyor. İşte detaylar... -
Anderson Talisca, bu sezon tüm kulvarlarda 20 gol, 4 asistlik katkı verirken, Asensio da 11 gol, 8 asistlik performans sergiledi. İki yıldız, sarı-lacivertlilerin attığı 73 golün 43’üne imzasını attı. -
Fenerbahçe'den ara transfer döneminde ayrılarak Rus ekibi Zenit ile anlaşan Jhon Duran ile ilgili dikkat haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Zenit'ten futbolcu ile ilgili yapılan o açıklamalar gündem oldu. İşte haberin detayları...