Düşman değiliz
Aziz Yıldırım, Ali Koç’a sert yüklendi: “Hiçbir zaman Fenerbahçe kötü olsun demedim. Dediysem ve arkadaşlarım da bunu söylediyse ben şerefsizim ama bunu demediğim halde ima edenler şerefsizdir”
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Ekim 2025, 06:50
Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu toplantısında kendisine sert sözlerle yüklenen Ali Koç'a aynı şekilde karşılık verdi: "Çok güzel konuştun Ali ama ben hiçbir zaman Fenerbahçe kötü olsun demedim. Dediysem ve arkadaşlarım da bunu söylediyse ben şerefsizim ama bunu demediğim halde ima edenler şerefsizdir. Hayatımızı Fenerbahçe'ye verdik. Ben hapis yattığımda gocunmadım, şikayetçi olmadım. Bugünde olmadım. Ben Fenerbahçe şampiyon olsun istiyorum. Çocuklar ağlamasın diye. Çocuklar ağlıyorlar. Benim kızım ağlıyor. Ben kendimden biliyorum. Biz bu kulübün evlatlarıyız. Ben kulübün kendisiyim dedim. Benim neler ifade ettiğimi anlarsınız. Biz F.Bahçe'nin düşmanı değiliz, Fenerbahçe'nin kendisiyiz."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, U19 Futbol Takımı’nın teknik sorumluluğunu kulübün efsane isimlerinden Mehmet Aurelio’ya emanet etti. -
Fenerbahçe transferde Milan'ın yıldızı Christopher Nkunku ile yakından ilgilenirken sarı-lacivertlilerden flaş bir hamle daha geldi. Kanarya'nın Nkunku'nun ardından Milan'dan o yıldız için de düğmeye bastığı öğrenildi. Hatta transferde ilk görüşmenin gerçekleştirildiği aktarıldı. -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe bir süredir ilgilendiği Anthony Musaba transferinde mutlu sona ulaştı. Samsunspor son olarak futbolcunun sözleşmesinin sonlandırıldığını TFF'ye bildirdi.