TRANSFER HABERİ | Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde kararı! Görüşme odasına çağrıldı
Gelecek sezon için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonu erken kapan Jayden Oosterwolde ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Temmuz 2025, 11:46
Fenerbahçe, yurt dışı transferlerinin yanı sıra kadrosundan kaybetmek istemediği isimler için de harekete geçti.
OOSTERWOLDE GÖRÜŞME ODASINA
Geçtiğimiz sezon yaşadığı büyük sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan Jayden Oosterwolde, görüşme odasına çağrılan ilk isim oldu.
Sabah'ta yer alan habere göre sarı lacivertliler, 24 yaşındaki Hollandalı sol beke yeni bir teklif sunacak ve 2027'de bitecek olan sözleşmesi uzatılacak.
Oosterwolde, 2023'te Parma'dan transfer edilmişti. Sözleşmeye göre Kadıköy ekibi, yetenekli oyuncuyu 7 milyon Euro ve üzerinde bir rakama satarsa, anlaşma gereği edilen karın %30'unu Serie A temsilcisine ödeyecek.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapmış sarı-lacivertli ekibin efsane isimlerinden Aykut Kocaman, A Spor'a özel açıklamalarda bulunuyor. Kocaman, "Bundan sonra ya Fenerbahçe'de ya da Milli Takım'da çalışacağım" ifadelerini kullandı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de sezonun son bölümüne girilirken Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Yönetim, sarı lacivertli ekibin talipleri her geçen gün artan Milan Skriniar ve Marco Asensio için menajerlerine transfer kararını iletti. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk iddiasını sürdürürken gelecek sezonun transfer çalışmalarına da başladı. Sarı-lacivertlilerin Edson Alvarez ve Fred ile yollarını ayırıp Bissouma'yı kadrosuna katmak istediği öğrenilirken sarı-lacivertlilerin Malili futbolcu için yapacağı teklifin detayları da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB SPOR HABERİ)