Fenerbahçe İkas Eyüpspor mesaisini tamamladı!
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk edeceği İkas Eyüpspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Mayıs 2025, 13:50
Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından iki gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.
Allan Saint-Maximin bireysel antrenman gerçekleştirirken, Mert Hakan Yandaş'ın ise tedavisi devam etti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Saran, sezon sonunda olağanüstü seçimli genel kurulun yapılacağını açıkladı. İşte o sözler... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: İrfan Can Eğribayat ile yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ta kadro dışı kalan milli kaleci Mert Günok ile ilgilendiği iddia edilmişti. Sarı-lacivertliler, eski kalecisiyle ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde bulunan Anthony Musaba hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin Musaba'nın transferi için artık geri sayıma geçtiği ve Hollandalı futbolcunun o maçta forma giyebileceği öne sürüldü. (FB SPOR HABERİ)