Fenerbahçe'de Dominik Livakovic'in başı dertte! Savcılık soruşturma başlattı
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin file bekçisi Dominik Livakovic ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak futbolcu için savcılık soruşturma başlattı. İşte haberin detayları...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Mart 2025, 09:31
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yıldız file bekçisi Dominik Livakovic ile ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor.
Son olarak Hırvatistan'ın Krk Adası'ndaki Muraj Köyü'nde tarihi alanda düzenleme yapan Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'e Zadar Savcılığı soruşturma açtı. İnşaat çalışmaları da durduruldu.
Akşam'ın Hırvat basınından düzenlediği haberlere göre UNESCO'nun kültür mirası olarak gördüğü surları kazan Livakovic ailesine yönelik savcılık soruşturma açtı. Burada Dominik Livakovic'e ait olan 'Halk Bahçesi'nde düzenleme yapan ailenin yaptığı kazının tarihi dokuya zarar verdiği aktarıldı.
Yetkililerin inşaat alanında polis nezaretinde inceleme yaptıkları ve inşaatı mühürledikleri, kazı sırasında kültür varlığı olarak korunan surun zarar gördüğü de belirtildi.
Zadarnews.hr'nin haberinde şu ayrıntılar da yer aldı: "Devlet müfettişliği itilaflı şantiyeyi denetim planına dahil edeceğini duyurdu. Alandaki inşaat çalışmalarının izinsiz bir şekilde yürütüldüğü ve herhangi bir tabela bulunmadığı görüldü.
Saha çalışmaları Dominik Livakovic'in babası olan USKO sanığı ve davalı Zdravko Livakovic tarafından koordine ediliyor. 'Livakovicler' surların üzerine cam kubbe yaptırmayı düşünüyorlar."
DİĞER HABERLER
-
Ara transfer dönemi boyunca Fenerbahçe'de ismi ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Fred hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Brezilyalı futbolcunun N'Golo Kante'nin önce olumsuz sonra olumlu olarak gelişen transfer sürecinde sarı lacivertli kulüpteki geleceği hakkında sürekli değişen kararlara adeta isyan ettiği öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Son olarak Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor FK ile oynadığı maça attığı 2 gol ile damga vuran Anderson Talisca hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Trendyol Süper Lig'in 2. yarısında sarı-lacivertlilerin santrforu olarak görev yapacağı öğrenilen Talisca'nın, ligin yıldız golcüleri Victor Osimhen, Mauro Icardi ve Paul Onuachu'yu ise o alanda geride bırakması dikkat çekti. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi listesini güncelledi. Kadroya yeni eklenen isimler ise belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri