FENERBAHÇE HABERİ - İşte Oğuz Aydın transferinin perde arkası! Tam Galatasaray'a giderken...
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Alanyaspor'un kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ı renklerine bağladı. Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, İzmir ekibinin altyapısında ve A takımında da forma giyen milli futbolcunun sarı-lacivertli takıma transferinin perde arkasını açıkladı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Temmuz 2024 09:24
Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-lacivertliler, sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hız verdi.
Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Kanarya, şu ana kadar 5 transfere resmiyet kazandırdı.
Fenerbahçe'nin en çok konuşulan transferlerinden biriyse Oğuz Aydın oldu.
Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın da gündeminde yer alan ve Beşiktaş'ın da teklif yaptığı milli futbolcuyu kadrosuna kattı.
Kanarya, 23 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, kanat oyuncusu Oğuz Aydın'ın transferi için kendisi ve kulübü Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki millî futbolcu, kendisini 4 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Oğuz Aydın'a 'Ailemize hoş geldin' diyor, Fenerbahçe'miz ile nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Sarı-lacivertlilerin Oğuz Aydın hamlesi büyük ses getirirken, milli oyuncunun Fenerbahçe'ye transferinin perde arkası ortaya çıktı.
Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, 2016-2019 yılları arasında İzmir ekibinde top koşturan 23 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli takıma transferinin perde arkasını açıkladı.
"ALANYASPOR'A VERMEDEN ÖNCE FENERBAHÇE'YE ÖNERDİK"
Hürriyet'e konuşan Aktaş, "Biz yetiştirici bir kulübüz. Oğuz Fenerbahçe'ye transfer olunca biz de 1 milyon 80 bin Euro kazandık. Ama asıl önemli olan altyapılarımızdaki 7 bin spor okulu öğrencimiz için Oğuz'un rol model olmasıdır. Oğuz'u Alanyaspor'a vermeden önce Fenerbahçe'ye önerdik. Gelip izlediler ama 'topsuz alanda eksik' diye istemediler. Biz de 350 bin Euro'ya Alanyaspor'a gönderdik. Orada bu eksikliğini giderdi.
"İÇİNE KAPANMAZSA AVRUPA'YA GİDER"
"Oğuz, bizdeyken tek başına birçok maç aldı. Her iki kanatta oynayabilir. Hiç umulmadık anda sahneye çıkıp maç kazandırır. Haksızlığa uğradığı fikrine kapılırsa içine kapanır. Ama motive olursa herkes onu hayranlıkla izler. Hakkı yenmez, içine kapanmazsa Avrupa'ya gider."
"GALATASARAY DA İSTEDİ AMA..."
"Oğuz, hiç umulmadık anlarda sahneye çıkıp maç kazandıran bir oyuncudur. İki İtalyan kulübü ve Arsenal peşindeydi. Galatasaray da istedi ama Ali Koç devreye girince Fenerbahçeli oldu."
Oğuz Aydın geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 38 maça çıktı.
23 yaşındaki futbolcu, 13 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.
Milli oyuncunun güncel piyasa değeriyse 4.3 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de seçim yarışı sürerken transfer gündemi de hareketlendi. Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi'nin Benfica formasıyla dikkat çeken Yunan golcü Vangelis Pavlidis için nabız yokladığı öne sürüldü. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Fenerbahçe'de kongre süreci devam ederken teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı da merak konusu oldu. Başkan adaylarından Hakan Safi'nin, dünyaca ünlü İtalyan teknik adamla temas kurduğu iddia edildi. İşte o isim ve dikkat çeken detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'de haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi hareketli günler yaşanıyor. Başkan adayları bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan transfer planlamalarına da hız verdi. Başkan adaylarından Hakan Safi'nin listesindeki en dikkat çekici ismin ise Mohamed Salah olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar... (Son Dakika Fenerbahçe Haberleri)