Fenerbahçe'de gerginlik hat safhada! Mert Hakan ile Dzeko...
Son dakiak spor haberi: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu mücadelede flaş bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Mayıs 2024, 10:30
Fenerbahçe şampiyonluk yolunda en büyük yarayı Konya'da aldı. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Tümosan Konyaspor ile deplasman karşılaşan sarı lacivertliler çok önemli puan kaynı yaşadı.
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı sonrasında ezeli rakibi Galatasaray ile puan farkı 6 oldu.
İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde son 3 haftaya girilirken büyük bir yara aldı. Matematiksel olarak şampiyonluk devam ediyor ancak iş artık mucizelere kaldı.
MERT HAKAN DZEKO'YA ATARLANDI!
Konyaspor maçının 31. dakikasında yaşanan tartışma maça damga vurdu. Mert Hakan Yandaş ile Edin Dzeko arasında yaşanan kavga kameralara yansıdı.
Birbirlerine taktik verdiği düşünülen ikili arasında uzun süre el kol hareketi oldu.
Ancak yaşananların taktikten çok bir tartışma ve kavga olduğu görüldü.
Görüntüler sosyal medyada da çok konuşuldu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe’de teknik direktör Domenico Tedesco için kritik viraj: 22 günde oynanacak 5 zorlu maç, hem derbiler hem kupa sınavıyla sarı-lacivertli kulüpteki geleceğini belirleyecek. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Fenerbahçe, yeni sezon transfer planlamasında Dusan Vlahovic ve Filip Kostic'i gündemine aldı. Sarı-lacivertliler, sözleşmeleri bitecek iki Juventus yıldızını bonservis ödemeden kadroya katmak istiyor. Kostic'in transfere sıcak baktığı, Vlahovic'in ise referanslarla ikna edilebileceği belirtilirken yönetimin sezon sonunda temaslara başlaması bekleniyor. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Fenerbahçe başkan adayı Barış Göktürk, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın da katılımıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen İstanbul Fenerbahçeliler Derneğinin üçüncü kuruluş yıl dönümü etkinliğinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.