Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a geldi!
Son dakika spor haberleri... Şanlıurfa'da gerçekleşen ve Fenerbahçe'nin 4. dakikada sahadan çekilmesiyle yarıda kalan Süper Kupa maçının ardından sarı-lacivertli kafile, İstanbul'a geldi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Nisan 2024, 10:11
Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da karşılaştı. Sarı-lacivertliler mücadeleye U19 takımı ile çıkarken, 1. dakikada 1-0 mağlup duruma düştü. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra 4. dakikada sahadan çekildi. Hakem Volkan Bayarslan'ın maçı tatil etti. Maçın ardından Urfa'dan ayrılan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.
Taraftarların coşkuyla karşıladığı kafilede yer alan Başkan Ali Koç bazı fotoğraflarla fotoğraf çektirdi. Daha sonra sarı-lacivertli kafile araçlarla havalimanından ayrıldı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den ara transfer döneminde ayrılarak Rus ekibi Zenit ile anlaşan Jhon Duran ile ilgili dikkat haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Zenit'ten futbolcu ile ilgili yapılan o açıklamalar gündem oldu. İşte haberin detayları... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Bu sezon çok sayıda futbolcusuyla vedalaşan Fenerbahçe'de takımdan ayrılan isimlerden birisi de Sofyan Amrabat olmuştu. İspanyol basını, 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş gelişmeyi açıkladı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: UEFA Avrupa Ligi resmi hesabı, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı N'Golo Kante ile ilgili bir paylaşım yaptı.