Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği Guido Rodriguez için flaş bir gelişme yaşandı. 6 numara takviyesi yapmadan transfer sezonunu kapatmak istemeyen Fenerbahçe'ye transferde rakip çıktı. Mundo Deportivo'nun haberine göre Barcelona Aralık ayında Real Betis'e teklif yapacak.
Fenerbahçe HaberleriGiriş Tarihi: 09 Eylül 2023 Cumartesi 14:45Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2023 Cumartesi 17:15
Son dakika Fenerbahçe haberlerinden haberdar olmak için Google News fotomac.com.tr'ye abone olun.
Transfer sezonunun hareketli takımlarından Fenerbahçe'de kadro planlaması son hızıyla sürüyor.
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala kadrodaki son eksikler belirleniyor.
Bu sene kadrosunu büyük ölçüde kaliteli isimlerden oluşturan Kanarya, transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor.
2023-2024 sezonuna mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı-lacivertliler kadrosuna yapacağı son takviyelerle transfer sezonunu kapatmayı hedefliyor.
Başkan Ali Koç, transferlerde İsmail Kartal'ın isteklerine göre hareket ediyor.
Orta sahasını iyi bir 6 numarayla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe arayışlarını sürdürüyor.
İsmail Kartal'ın orta saha rotasyonu için elinde alternatifli bir kadro olsa da, Kartal o bölgeye deneyimli bir oyuncu profili istiyor.
Yönetim Bu kapsamda gündemine 29 yaşındaki Arjantin'li yıldız futbolcu Guido Rodriguez'i almıştı.
Bir süredir Rodriguez'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye rakip çıktı.
BARCELONA DA OYUNCUYA TALİP
Mundo Deportivo'nun haberine göre Katalan ekibi Gudio Rodriguez için Real Betis'e aralık ayında teklif yapacak.