Fenerbahçe'den teknik direktör hamlesi! Ali Koç Portekiz'e gidiyor
Son dakika haberi... Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Jorge Jesus'la görüşmek için Portekiz'e gidiyor. Tarafların bu görüşmede kesin olarak anlaşmaya varması bekleniyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Mayıs 2022 13:02
- Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022 13:33
Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları son buluyor... Sarı-lacivertliler, bir süredir görüşme halinde olduğu Portekizli teknik adam Jorge Jesus'ta mutlu sona çok yakın.
Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Lizbon'da görüştüğü Jesus'la son bir görüşme yapmak için yeniden Portekiz'e gidiyor. Ali Koç'u taşıyan özel uçak Portekiz'e doğru yola çıktı.
Tarafların bu görüşmede, aradaki son pürüzleri de giderip kesin olarak anlaşmaya varması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Başkanlık seçimi için geri sayıma geçen Fenerbahçe ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Hakan Safi'nin ardından bir diğer başkan adayı Aziz Yıldırım'ın da Mason Greenwood transferi için devreye girdiğini yazdı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında konuk ettiği Anadolu Efes'i 60-59 yendi. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi'nin transferi için girişimlerde bulunduğu Robert Lewandowski ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Polonyalı yıldızın eşi Anna Lewandowska, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte detaylar... (FB spor haberi)