Başkandan limit müjdesi
Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Token'dan elde edilecek gelirlerle ilgili camiaya müjdeyi verdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Ağustos 2021, 06:50
Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Token'dan elde edilecek gelirlerle ilgili camiaya müjdeyi verdi. Token gelirlerinin 3'te 1'nin harcama limitlerine eklenebileceğini söyleyen sarı-lacivertlilerin başkanı, "Hayalimiz ileride maaş bütçelerinin bir kısmını tokenlarla karşılamak. Fenerbahçe Token geleceği yer itibariyle kulübümüze çok ciddi bir katma değer yaratacaktır. Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Juventus gibi kulüplerin yer aldığı bir dünya. Bu dünyada da Fenerbahçe taraftarı farkını gösterecektir" sözlerini sarfetti.
DİĞER HABERLER
-
Fener'den golcü bombası! Sörloth olmazsa... -
Son dakika Fenerhaçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile TÜMOSAN Konyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Fenerbahçe-Konyaspor maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe ile ismi uzun süredir anılan Alexander Sörloth hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Atletico Madrid'in Sörloth için talep ettiği bonservis bedeli ve Sörloth'un maaş talebi ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)