Fenerbahçe'de ocak planı belli oldu: Hedef liderlik!
Fenerbahçe, ocak ayında liderlik koltuğunu ele geçirmenin planlarını yapıyor. Sarı Kanarya, ilk yarı öncesi oynayacağı maçlarda 6’da 6’yı hedefliyor.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Aralık 2020 06:50
KUPADA DA YOLA DEVAM
Kasımpaşa'nın ardından sırasıyla ligde Alanya, Erzurum, Ankaragücü, Sivas ve Kayseri ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, tüm maçları kazanmayı planlıyor. 22 günde oynayacağı 6 maçtan toplam 18 puan çıkarmak isteyen sarı-lacivertliler, devreyi zirvede kapatmayı hedefliyor. Kupada da Kasımpaşa ile karşılaşacak Kanarya, bu kulvarda da son 8 hesapları yapıyor.
4 OCAK'TA EKSİK KALMAYACAK
Sarı-lacivertlilerde ocak ayına sakat futbolcu kalmayacak. Samatta, Valencia, Tolga ve Lemos, dün idmanın tamamında takımla çalışırken, Perotti de antrenmanın ilk bölümünde yer aldı. Bu isimlerin her birinin 4 Ocak'ta Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmaya yetişeceği öğrenildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan Ozan Tufan ile ismi açıklanmayan diğer 3 futbolcunun da karantina süreçlerinin ardından takıma katılması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş Fenerbahçe transfer haberleri | Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği genç sol bek için Fenerbahçe de devreye girdi. Genç yıldızın kulübündeki forma rekabetinden dolayı ayrılmak istediği ve kulübünün de bu ayrılığa sıcak baktığı aktarıldı. İşte transferin detayları... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'nın son olarak FIFA 2026 Dünya Kupası'nda boy gösteren Boşnak yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. İşte tüm detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım, ilk olarak Mallorca forması giyen Vedat Muriqi ile anlaşma sağladı. İspanyol basını, Kosovalo golcüyle ilgili yaşanan son dakika gelişmesini duyurdu. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)