Fenerbahçe 15’lik Yiğit’e kanca attı
Fenerbahçe, TFF 2. Lig Play-Off finalinde Tuzlaspor'a penaltılarla yenilip bir üst lige çıkma şansını kaçıran Manisa FK'nın 15 yaşındaki orta saha oyuncusu oyuncusu Yiğit Kerem'e talip oldu.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Ağustos 2020, 06:50
- Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2020, 10:36
F.Bahçe, TFF 2. Lig Play-Off finalinde Tuzlaspor'a penaltılarla yenilip bir üst lige çıkma şansını kaçıran Manisa FK'nın 15 yaşındaki orta saha oyuncusu oyuncusu Yiğit Kerem'e talip oldu. Transfer girişimini ise bizzat Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan açıkladı ve "Yiğit için F.Bahçe girişimde bulundu" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızışması ile birlikte takımlar, devre arasında eksik mevkilere takviye yapmak üzere temaslarını sıklaştırdı. Bu doğrultuda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Flamengo'da forma giyen Brezilyalı stoper Leo Pereira'nın peşinde olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe ve Samsunspor'un Avrupa'da oynayacağı maçları yönetecek olan hakemler açıklandı. İşte detaylar... -
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 11 Aralık Perşembe akşamı Brann ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.