Transferi duyurdular! Fenerbahçeli Ömer Faruk için dünya devleri sıraya girdi
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... Sarı lacivertli kulübün altyapısından yetişen Ömer Faruk Beyaz, dünya devlerinin radarına girerken, uluslararası basında da konu oldu. İddialara göre; Ömer Faruk Beyaz'ı Manchester United, Manchester City ve Barcelona istiyor! İşte detaylar... (fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Nisan 2020, 11:40
- Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2020, 17:07
Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz için sıcak saatler yaşanıyor... Sarı lacivertliler, altyapısından yetişen genç yeteneği yaz transfer sezonunda elinde tutamayacak gibi duruyor.
The Sun'da yer alan habere göre 17 yaşındaki süper yetenek, önceliğini Fenerbahçe'ye vermiş durumda. Sarı lacivertli kulüpte gelişimini göstermek istediğini aktaran Beyaz için dünya devleri sıra girdi.
MAN. UNITED 1 NUMARADA
İddialara göre Ömer Faruk Beyaz için sıraya giren 1. kulüp Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer'in oyuncuyu özel olarak izlettiği aktarılırken, alt yaş kategorilerine kazandırmak istediği kaydedildi.
PEPE GUARDIOLA VE BARCELONA DA SIRADA
Öte yandan Manchester City menajeri Pep Guardiola ve Barcelona kulübü de Ömer Faruk Beyaz ile yakından ilgileniyor.
Ömer Faruk Beyaz, bu sezon Türkiye Ligi U19 Elit A'da mücadele ederken 14 müsabakada rol aldı 2 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Futbolda bahis soruşturmasında aralarında Galatasaraylı futbolcu Metehan Baltacı, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Murat Sancak, Alassane Ndao, Ahmet Okatan, Mehmet Emin Katipoğlu ve Ümit Kaya’nın bulunduğu 29 şüpheli tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Aralarında Mert Hakan Yandaş, Metehan Baltacı, Murat Sancak, Allassanr Ndao, Ersen Dikmen ve Şahin Kaya’nın bulunduğu 20 şüpheli tutuklandı. -
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin ardından Becao da kadro dışı bırakıldı. -
Fenerbahçe'de Başakşehir karşısında alınan 1-1 beraberliğin yanı sıra oynanan kötü futbol büyük tepki çekti. Sarı lacivertlilerde başkan Sadettin Saran ve teknik direktör Tedesco'nun Samandıra'da bir toplantı yapacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ