Kamp başlıyor
Fenerbahçe'de ikinci yarı hazırlıkları bugün start alıyor. Belek'e gidecek olan sarılacivertliler 13 Ocak'a kadar kamp yapacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Ocak 2020, 07:50
Fenerbahçe'de 6 günlük devre arası tatili sona erdi. Süper Lig'de son maçını 29 Aralık'ta oynayan ve ardından izine çıkan oyuncular bugün tesislerde tekrar toplanacak.
Beklemeden Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'ne gidecek olan Kanarya, 13 Ocak'a kadar Rixos Belek'te çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan daha önce 10 Ocak'ta biteceği açıklanan kampın 3 gün uzatıldığı belirtildi. İlk resmi maçını 14 Ocak'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda İM Kayserispor ile oynayacak olan sarı-lacivertliler, 13 Ocak'ta kampı tamamlayarak Antalya'dan direkt Kayseri'ye geçecek. Fenerbahçe, Süper Lig'deki ilk maçını ise 18 Ocak'ta G.Antep FK ile yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u Kadıköy'de 4-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Domenico Tedesco, dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe, evinde TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0 mağlup etti. -
Fenerbahçe ile ismi uzun süredir anılan Alexander Sörloth hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Atletico Madrid'in Sörloth için talep ettiği bonservis bedeli ve Sörloth'un maaş talebi ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)