"Eskiden korkarlardı''
Trabzonspor’a tek golü atan Senegalli forvet maç sonu acı reçeteyi yazdı: “Kadıköy’de topu alan rakip artık istediğini yapıyor. Baskı yok. Bu unutmak istediğimiz bir sezon”
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Mayıs 2017, 21:51
- Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 01:04
Sarı-lacivertlilerin tecrübeli yıldızı Moussa Sow, Trabzonspor karşısında da etkili bir performans sergiledi. Senegalli forvet en hareketli maçlarından birini oynarken dakikalar 23'ü gösterirken rakip ağları sarsmayı başardı. Sağ bekte oynayan Hasan Ali Kaldırım'ın şutunda kaleci Onur Kıvrak topu ne tutabildi ne de kornere atabildi. Pozisyonu iyi takip eden Moussa Sow da meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmakta zorlanmadı. 31 yaşındaki yıldız oyuncu böylece bu sezon ligde 12. kez fileleri sarsmayı başardı. Moussa Sow, 50 ayrı maçta gol atmış oldu.
'BİRLİK OLAMADIK'
Sow maç sonu şunları söyledi: "Geçen senelerde Kadıköy'e gelen rakipler korkardı. Şimdi topu aldıklarında istediklerini yapıyorlar. Eskiden burada baskı vardı. Bu sene birlik olamadık. Takım bütünlüğünü yansıtamadık. Unutmak istediğimiz bir sezon. Sezon başından beri iyi değiliz. Trabzon'a karşı da tüm sezon gibi iyi değildik"
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Beko, ABD'li gard Devon Hall'un ameliyat olduğunu ve operasyonun başaırlı geçtiğini açıkladı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, 18 yaşındaki Ganalı oyuncu Daniel Asante Amoh'u kadrosuna kattı. İşte sarı-lacivertli kulübün sürpriz scout transferinin lisansı... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız ismi Anderson Talisca ile 2028 yılına kadar sözleşme uzattığını resmi sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım ile duyurdu. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri