Rıdvan Dilmen'den Sosa iddiası
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sosa için Milan ile anlaştığını fakat Sosa'nın Milan'da kalmak istediği için sarı-lacivertli takıma gelmediğini söyledi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Ocak 2017, 22:38
- Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 01:20
Fenerbahçe'nin '10 numara' transferi yapması gerektiğini ifade eden Rıdvan Dlmen, Sarı-lacivertli kulubün Sosa için Milan'la anlaştığını fakat transferin Sosa'dan dolayı gerçekleşmediğini ifade etti.
Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:
"Fenerbahçe yemeyecek içmeyecek bir 10 numara alacak. Başakşehir maçını kaybetseydin yapma ama kazandın bir 10 numara alınmalı artık. Hazırı var Milano'da Sosa onu alsınlar. O olmazsa aynı tip başka bir oyuncu bulsunlar ama Sosa için Milan'la anlaştı diye biliyorum Fenerbahçe. Oyuncu orada kalmak istediği için transfer olmadı. Terör yüzünden değil."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, eski milli voleybolcu Ali Peçen’i teknik koordinatör olarak göreve getirdi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Orta saha takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, PSV forması giyen Hollandalı futbolcu Joey Veerman ile anlaşma sağlamıştı. Sarı-lacivertli yönetimin, 27 yaşındaki futbolcunun transferinde görüşmeleri durdurulduğu öğrenildi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, son haftalarda attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerden biri oldu. Sezon sonunda sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcuyla ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)