Dengeleri bozarım
"Benim bölgemde oynayan futbolcu çok asist yapmalı. Kritik gollerle takımına katkı yapmalı. Oyunun sıkıştığı anlarda bir asist, bir gol ile rakibin dengesini bozmalı. Bir kanat oyuncusu böyle olmalı"
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Temmuz 2015, 00:11
- Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 01:07
Takla atmam yasak mı?
Nani taklalardaki esnekliğini çocukluğunda yaptığı 'Capoira' sporuna bağlıyor. Portekizli yıldız Alex Ferguson'un yasakladığı belirtilen gol taklalarıyla ilgili de şunları sölyedi: Bir maçta ayağımda ağrı vardı. Bu nedenle golümü takla atarak kutlamadım. Sakatlıktan korktum. Herkes 'Ferguson yasakladı' dedi. Oysa böyle bir şey yok. Taklalarımı Ferguson da beğenirdi. Atacağım taklalarla taraftarı mutlu edeceğim.
SiR babam gibi
Geldiğim noktayı Alex Ferguson'a borçluyum. Baba gibiydi. Kupaları onun sayesinde kazandım. Bana inandı. Negatif yönü hiç yoktu.
Nani ismim abimden
Abim bana bakmakla görevliydi. Ağlamayayım diye beni 'Nani nani' diye eğlendirirdi. Sonra bir baktım herkes bana 'Nani' diyor
15 kardeşim var
Baba tarafından 7, anne tarafından 8 kardeşim var. Çocukluğum çok zor geçti. Bütün gün yemek yemeden top oynadığım günler oldu.
Portekiz'de doğdum İnternette
Yeşil Burun Adaları'nda doğduğum yazıyor, doğru değil. Yeşil Burun babamın memleketi. Elbette oraya gezmeye de gittim.
Yabancı sayıldım
Benfica, Sporting istedi. Yabancı statüsünde olduğum için 16 yaşına kadar beklemek zorunda kaldım. R. Masamsa'da fark edildim.
Zamanım kalmıyor
Geniş bir ailem var ve futbol dışında zamanımı onlarla geçiriyorum. Oğlumla futbol oynamaya bayılıyorum. Arkadaşlarım hep çevremde olsun istiyorum.
Gelince şok oldum
F.Bahçe taraftarının beni havaalanında bekleyeceğini biliyordum. Ama o kalabalığı görünce şaşırdım. Benim için çok mutlu bir geceydi. Bu ilgi ve sevginin karşılığını vereceğim.
Tesisler müthiş
Topuk Yaylası mükemmel. Yemekler müthiş. Başarılı olmak için her şey bize sunulmuş. Çok güzel bir zeminde çalışıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte idman yapmak, taraftarla buluşmak için sabırsızlanıyorum.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, hafta sonu oynanacak derbide Beşiktaş karşısında galibiyete inandıklarını dile getirdi. Torunoğulları ayrıca, Milan Skriniar’ın sakatlığına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Medicana, Sultanlar Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Zeren Spor'u 3-1 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve adını finale yazdırdı. -
Fransa ile Kolombiya arasında oynanan hazırlık maçına dakika 78'de yedek kulübesinden dahil olan Kylian Mbappe, Rayan Cherki'ye seslenerek N'Golo Kante'nin kolundaki kaptanlık pazubandını kendisine getirmesini söyledi. O anlar, sosyal medyada büyük tepki çekerken yıldız oyuncunun yaptığı hareket saygısızlık olarak nitelendirildi. İşte detaylar...