Rakibi bezdirdiler
Başakşehir kanatlarda oyuncu kovalamaktan bıktı. Caner ve Gökhan bezdirdi
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ocak 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015 02:06
Ligin dördüncüsüyle, yani şu ana kadar iz bırakmış bir takımla oynuyorsunuz ve hep ayaktasınız.
Fenerbahçe'de bir form sıçraması vardı ama esas fark yaratan faktör başkaydı. Büyük takımlar "bu maç zor" denilen maçlarda daha çok mücadele eder ve oyunu kolaya çevirir.
Konyaspor taş gibi bir takım, gitti Galatasaray orada 5-0 kazandı.
Başakşehir, oynayan bir takım. Şimdi deplasmana geldi ama karşılarında mental açıdan yüksek, oynatmayan bir rakip buldu.
Fizik gücün iyiyse...
Kahvede, arabada, takside konuşurlarken "Fenerbahçe'nin işi zor" deniyordu. Bu büyük takımın oyuncuları artıya döndürür. Eğer Fenerbahçe daha kaliteliyken bir de rakip kadar konsantrasyon sağlarsa işte o zaman fark ortaya çıkıyor.
Fenerbahçe'nin problemi çözebilecek oyuncuları var. Fizik gücün iyiyse özellikle savunmada artı olarak dönüyor bu motivasyon.
Fenerbahçe de dışarıdaki insanların gördüğü gibi gördü Başakşehir maçını...
Başakşehir bocalıyor
Baktığımızda Başakşehir'in kanatları, oyuncu kovalamaktan bıktı. Caner ve Gökhan ile rakibi bezdirdiler. Fenerbahçe beklerini o kadar iyi çıkarıyor ki 3-5-2'yi adeta tersten oynuyor.
Alper Potuk'un gelişi de, Caner Erkin'in de çıkışları arttı. Kuyt, Gökhan'a inanılmaz yardımcı oluyor. Alper 90'da Caner'in kademesine girdi. Bekir ele Egemen çok tecrübeli isimler, mükemmele yakın oynadılar.
Başakşehir kazanarak geldi.
Ama bocalayarak geliyordu. Biraz düşüştelerdi. İlk golde Uğur kornerde ok gibi çıksa o pozisyon ofsayt olurdu. Onun hatası var ama onların ritminin bozulmasında esas pay sahibi Fenerbahçe oldu.
Oynamak istediler
Karşılaşmada skor 2-0'a gelmiş ama Mehmet Topal, top toplayıcıya bir an önce topu kendisine atsın diye bağırıyordu. Bu da takımın gerçek anlamda top oynamak istediğini gösterir. Fenerbahçe daha üretken olabilir mi? Evet kesinlikle olabilir.
Gökhan Gönül'ü alıcı gözle izlesek, kamerayı ona sabitlesek, gerçekten de inanılmaz bir şekilde oynuyor. İçeri giriyor, pozisyon üretiyor. Bu karşılaşmada gerçekten övgüler yağdırmayı hak eden bir takım vardı sahada.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli ekibin yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla beklenirken, basında konuyla ilgili çıkan iddialar hakkında flaş bir açıklama yaptı. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Real Madrid'de Floretino Perez'in seçimi kazanması sonrası İspanyol devinin başına geçen Fenerbahçe'nin eski teknik direktör Jose Mourinho'nun, sarı-lacivertlilerde başkanlık seçimini kazanan Aziz Yıldırım'a telefon açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Fenerbahçe'nin bir süredir transfer gündemini meşgul eden Serhou Guirassy ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Gineli golcünün menajeri aynı zamanda kardeşi olan Karamba Guirassy'nin yapmış olduğu açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. İşte tüm detaylar...