Dostluk mu dedin!
Önceki gün taraftar grupları, dün de yöneticiler dostluk yemeğinde buluştu Ancak metrobüste başlayan olaylar stada sıçrayınca mesajlar havada kaldı
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Şubat 2012 00:00
- Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2012 02:07
F.Bahçe'nin "Beşiktaşlı taraftarlar Kadıköy'e gelsin" talebinin ardından 2 bin 400 siyah-beyazlı taraftar takımlarını desteklemek için Saracoğlu'nda yerini aldı. Trafiği kapatarak Beşiktaş Meydanı'ndan Zincirlikuyu'ya kadar yürüyen elleri sopalı Beşiktaşlı taraftarlar, ortalığı birbirine kattı.
CAMLARI KIRDILAR
Metrobüslere bindirilen siyah-beyazlılar araçların camlarını kırarken, yeterli önlem alınmayan Söğütlüçeşme'de kıyamet koptu! Beşiktaşlılar burada F.Bahçe taraftarına ve bazı sivil araçlara saldırırken çevredeki halk büyük korku yaşadı. Bazı Beşiktaşlılar F.Bahçe bayrağını yakmak istedi.
KADIKÖY ALEV ALEV
Stat içinde de olaylar vardı. İki takım taraftarları arasında tribünde meşale atılması nedeniyle yararlananlar oldu, büyük tehlike atlatıldı. 67'nci dakikada, Beşiktaş tribünü önünde asılan pankart yanmaya başladı. Alevlere müdahale edilirken, rahatsızlanan taraftarlar hastaneye kaldırıldı.
GAZ FENA YAKTI
Fenerbahçe ile Beşiktaş tribünleri karşılaşma boyunca birbirlerine karşılıklı yabancı maddeler atarken, olayları yatıştırmak isteyen güvenlik güçleri biber gazı kullandı. Gaz nedeniyle bazı taraftarlar fenalaşırken, birçoğu da yüzlerine yıkamak için musluklara koştular.
Taraftarlar büyük rahatsızlık yaşadı.
F.BAHÇEMİZ VURGUSU
F.Bahçeli taraftarlar maraton üst tribününe, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, TFF Genel Kurulu'nda söylediği "F.Bahçemiz" sözünü hatırlatan pankart açtı.
AĞIR CEZALAR YOLDA
Derbide yaşanan olaylar iki takımı da yakacak. Maç öncesi iki takım da kötü ve çirkin tezahürat limitlerini doldurmuştu. Kadıköy'de dün küfür tavan yaptı. Bu eylem nedeniyle F.Bahçe 4. ihlal nedeniyle bir maç seyircisiz oynama ve 60 bin lira ceza alabilir. Kartal'a 6. ihlal nedeniyle bir maç seyircisiz ve 240 bin lira ceza yolda.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'den kiralık olarak Real Betis'te forma giyen Sofyan Amrabat hakkında İspanyol basınından flaş bir iddia gündeme geldi. La Liga ekibinin Amrabat'ı kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile görüşeceği öne sürüldü. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ) -
Fenerbahçe ile sezon başında yolları ayrılan Jose Mourinho, Benfica macerasının ardından Real Madrid'in yeni teknik direktörü olmaya hazırlanıyor. 63 yaşındaki çalıştırıcının, İspanyol devinin başına geçmeden önce ilk transferini ise sarı lacivertli ekipten yapacağı öğrenildi. Portekizli hocanın, Fenerbahçeli o yıldızı çok istediği ve Real Madrid'e alacağı kaydedildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin ayrıntıları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi) -
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2025-26 sezonunun bitimine 2 hafta kala tarihindeki ilk şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe arsaVev takımı 19 Mayıs Salı günü Ünyespor'u 8-0 yendiği maçın ardından kupasını kaldırdı. Sarı-lacivertli ekibin futbolcuları Zeynep Kerimoğlu ve İpek Kaya, kupa seremonisine Filistin bayrağı ile çıktı. İşte o anlar...