İdolüm Hakan Çalhanoğlu
Almanya'da E.Frankfurt forması giyen Can Uzun, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.
- Dünya Kupası Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Haziran 2026 06:50
BAŞKAN, MEDYAYLA BULUŞTU
TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımızın Arizona'daki kampını takip eden medya mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Milli Takım hakkında değerlendirmeler yapan Başkan Hacıosmanoğlu, ayrıca medya mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.
"TÜRKİYE, DAHA YETENEKLİ"
Süper Lig'de 2003-04 ve 2005-06'da Gençlerbirliği'nde oynayan ve Avustralya ile çıktığı 51 maçta 9 gol kaydeden Josip Skoko, mevcut kadrolara bakıldığında Türkiye'nin, Avustralya'ya göre daha yetenekli ve her an fark oluşturabilecek isimlere sahip olduğunu söyledi.
LGS ÖĞRENCİLERİNDEN DESTEK
Konya'da yarın LGS sınavına girecek öğrenciler, Milli Takım'a destek için yürüdü. Sarraflar Çarşısı'nda toplanan özel bir okulun 8. sınıf öğrencileri, ellerinde Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde Mevlana Meydanı'na kadar yürüdü.
PİKNİK KONSEPTLİ ÖZEL MAÇ!
Dünya Kupası hazırlıkları için ABD'de Inter & Co Stadı'nda oynayan İngiltere-K.Rika maçına, saha kenarındaki masalarda yemek yiyen taraftarlar damga vurdu. Bazı taraftarlar, yiyecek ve içecekler eşliğinde maçı takip etti.
DİĞER HABERLER
-
2026 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşamasında oynanan 72 maçı tam 4.6 milyon seyirci yerinden takip etti. Böylelikle 1994 FIFA Dünya Kupası'nda ABD'de kırılan 3.5 milyonluk tüm zamanların seyirci rekoru da geride kalmış oldu. -
Kanada, 2026 FIFA Dünya Kupası son 32 turu maçında Güney Afrika Cumhuriyeti'ni 1-0'lık skorla mağlup ederek son 16 turuna adınnı yazdırdı. İşte maçın golü... -
Fransa Milli Takımı'nda 2026 Dünya Kupası öncesi büyük bir soru işareti oluştu. N'Golo Kante'nin, güçlü kadro rekabeti nedeniyle turnuvada hiç süre alamama ihtimali futbol kamuoyunda tartışma yaratırken, gözler Didier Deschamps'ın tercihine çevrildi. İşte detaylar...