Hedefimiz çeyrek finalden ötesi
A Milli Takımımız’ın yıldız sol beki Ferdi Kadıoğlu, “Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale çıkabileceğimizi gördük. Hollanda’ya karşı iyi oynadık. Umarım Dünya Kupası’nda çeyrek finalden de ileri gideriz” diye umut dağıttı
- Dünya Kupası Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Haziran 2026 06:50
KENAN YILDIZ MÜJDESİ
2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Avustralya'yla Kanada'nın Vancouver kentinde karşılaşacak Milli Takımımız, Arizona Athletic Grounds'ta son çalışmasını yaptı. Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanda, bir süredir takımdan ayrı çalışan Kenan Yıldız, ilk bölümde bireysel antrenmanlarına devam ederken, taktik idmanda çift kale maçta yer aldı. Ardından Bizim Çocuklar, Avustralya maçı için Kanada'nın Vancouver kentine geçti. Milliler, bugün Killarney Park'ta yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.
"TÜRKİYE'NİN FORMASI ÇOK GÜZELMİŞ"
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City forması giyen ve Dünya Kupası'nda Norveç'le boy gösterecek yıldız golcü Erling Haaland, katıldığı bir programda, A Milli Takım'ın formasını yorumladı. Haaland, "Türkiye'nin forması çok güzelmiş, çok temiz ve üst düzey gözüküyor. Bence bütün formalar güzel. Türkiye'nin formasını gördük, çok güzel" dedi.
DİĞER HABERLER
-
FIFA 2026 Dünya Kupası'nda heyecan sürüyor. Dev turnuvada F Grubu 2. hafta maçında Hollanda ile İsveç kozlarını paylaştı. Bu maçtan Portakallar 5-1'lik skorla galip ayrıldı. İşte detaylar... -
A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu 2'nci maçında Paraguay'a 1-0 mağlup oldu ve grup aşamasında turnuvaya veda etti. Millilerin erken vedası dış basında da gündem oldu. İşte atılan manşetler... -
A Spor Yayın Koordinatörü Ender Bilgin, A Milli Takımımızın 2026 Dünya Kupası D Grubu'nda Paraguay'a 1-0 yenilerek turnuvaya veda ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Bilgin, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın aklı ile duyguları arasında kaldığını söyledi.