Paris'e iki kota
Milli judocu Fidan Öğel ve eskrimci Nisanur Erbil, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Mayıs 2024, 06:50
Milli judocu Fidan Öğel ve eskrimci Nisanur Erbil, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti. Kadınlar 70 kiloda mücadele eden Fidan, olimpik sıralama doğrultusunda kota aldı. Kılıç disiplininde Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecek ilk kadın sporcu olan Erbil de 28 Mayıs'ta aldığı davetle Avrupa kıta kotasını kullanarak olimpiyat vizesi aldı.
DİĞER HABERLER
-
İsviçre'nin ev sahipliği yapacağı 2025 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası bugün start alıyor. -
Erzurum TOHM Kayaklı Koşu Milli Takımı, tekerlekli kayak antrenmanlarıyla uluslararası yarışlar ve 2026 Kış Olimpiyatları’na aday sporcularıyla hazırlıklarını sürdürüyor. İşte detaylar... -
Naim Süleymanoğlu'nun Bulgaristan'da yaşadığı ve restore edilerek müzeye çevrilen Naim Süleymanoğlu Anı Evi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katıldığı törenle açıldı.