Gençlerbirliği Aias Aosman ile anlaşma sağladı
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Siltaş Yapı Pendikspor'un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Aias Aosman ile ön protokol imzaladı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Ocak 2024 16:32
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Siltaş Yapı Pendikspor forması giyen Aias Aosman ile ön protokol imzaladı.
Başkent kulübünden yapılan açıklamaya göre 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Aias Aosman ile 1,5 yıllık ön protokol imzalandı.
Türkiye'de Adana Demirspor ve Tuzlaspor formaları da giyen Aias Aosman, futbol kariyerine 2009 yılında Almanya'nın Osnabrück takımında başladı.
Suriye ve Alman vatandaşlığı bulunan, Suriye Milli Takımı'nda 15 kez yer alan Aosman; Espelkamp, Wiedenbrück, Köln II, Regensburg, Dresden, Hermannstadt ve Ionikos Nikeas takımlarında da oynadı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Gaziantep FK, Milli Takımımız'ın kaptanı Hakan Çalhanoğu'nun kuzeni olan, Hırvatistan'ın Vukovar takımında oynayan Kerim Çalhanoğlu ile prensipte anlaştı. -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un takım kaptanı Uğur Çiftçi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güçlenip sezona iyi bir giriş yapmak istediklerini söyledi. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, 2026-2027 sezonu hazırlıklarına Bolu'da devam etti. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...