Menemenspor corona virüsü testinden geçecek
TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, 10 Kasım Salı günü kulüp genelinde corona virüsü testi uygulayacağını açıkladı. Sarı-laciverlilerin Adanaspor maçı, görülen pozitif vakalar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Kasım 2020, 16:34
TFF 1'inci Lig'de toplam 19 futbolcusunda görülen corona virüsü vakaları nedeniyle deplasmanda oynanması gereken Adanaspor maçı ileri bir tarihe ertelenen Menemenspor, 10 Kasım Salı günü bir testten daha geçecek.
Sarı-lacivertli kulüpte test sonucu pozitif çıkan kişi sayısının 2 personelin daha eklenmesiyle 34'ten 36'ya yükseldiği öğrenildi. İzmir temsilcisi pozitif vakaların negatife dönmesiyle yeniden antrenmanlara başlamayı umut ediyor. Menemenspor'a 12 Kasım Perşembe günü bir kez daha corona virüsü testi yapılacağı bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Sezona Süper Lig hedefiyle giren ancak 16 haftada 5 galibiyet alabilen Sakaryaspor, teknik direktör Serhat Sütlü'nün ayrılığı ve Başkan Muhammet Kıratlı'nın istifasıyla sarsıldı. -
Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında İstanbulspor sahasında Sivasspor'u konuk etti. İstanbulspor ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede kazanan 2-1'lik skorla İstanbulspor oldu. -
Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti.