Akhisarspor'da Hatayspor maçı öncesi 5 eksik!
TFF 1. Lig'de 7 haftadır galibiyete hasret kalan Akhisarspor, yarın lider Hatayspor deplasmanında ilk 2 yarışında kritik bir maça çıkacak. Akhisarspor'da sakatlıkları süren Taha, Hasan Ali, ile geçen hafta cezalı duruma düşen Burhan, Muhammet Reis ve Alperen görev yapamayacak.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Şubat 2020 14:33
Antakya Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te başlama düdüğü çalacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Konuk Akhisarspor'da sakatlıkları süren Taha, Hasan Ali ile geçen hafta cezalı duruma düşen Burhan, Muhammet Reis ve Alperen görev yapamayacak.
Ligde Akhisar üst üste puan kayıplarına rağmen 29 puanla Play-Off hattında bulunuyor. Hatayspor ise topladığı 42 puanla aylardır zirveden inmedi. Ev sahibi ekip iç sahada bu sezon çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alırken rakiplerine hiç yenilmedi. Her maçı kazanmak için oynadıklarını söyleyen Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Hatay'da yeni bir sayfa açacaklarını belirtti.
AKHİSARSPOR MUHTEMEL 11'İ
"Gökhan, Vrsajevic, Cocalic, Uğur Arslan (Kadir), Musa Nizam, Tolga, Rotman, Onur, Çekdar, Ergin, Cikalleshi"
DİĞER HABERLER
-
Nokta atışı bir forvet transferi yapmak isteyen Bursaspor, Celtic’te forma giyen Nijeryalı santrfor Kelechi Iheanacho’yu listesine aldı. -
1. Lig’in yeni ekibi Mardin 1969 Spor, Sırp orta saha Dorde Denic, sol bek Emre Taşdemir ve sağ açık Muammer Denizhan Taşkan’ı kadrosuna kattı -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sarıyer, geçtiğimiz günlerde Alanyaspor'a veda eden 36 yaşındaki kanat oyuncusu Efecan Karaca'yı kadrosuna kattığını açıkladı.