Mehmet Altıparmak: Müthiş bir ivme yakaladık
Ligin ikinci yarısındaki ilk 4-5 haftalık süreci kötü geçirdiklerini hatırlatan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Bir uyum süreci, yeni gelen oyuncuların birbirini tanıması vardı. Önemli olan ivmeyi sezon sonu yakalamamız lazımdı. Müthiş bir ivme yakaladık. Bize şampiyonluğu o getirdi” diye konuştu.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Mayıs 2019 07:35
"Bu şampiyonluk hepimizin"
Devre arasında takıma katılan oyuncular ve sezon başında kurulan kadro hakkında konuşan Altıparmak, "Bizim en büyük sıkıntımız ilk yarıda kurulan kadroydu. 7-8 tane oyuncu yolladık ve 6-7 oyuncu aldık. Bu oyuncularla şampiyon olmak istiyorsak, hedefe gidecek oyuncular lazımdı. Elmar, Erhan benim eski öğrencimdi. Bize fayda sağlayacak mevkiler neyse o bölgelere takviyeler yaptık. Biz ilk 4-5 haftalık periyodu kötü geçirdik. Bir uyum süreci, yeni gelen oyuncuların birbirini tanıması vardı. Önemli olan ivmeyi sezon sonu yakalamamız lazımdı. Müthiş bir ivme yakaladık. Bize şampiyonluğu o getirdi. Bize katkı sağlayan çok oyuncularımız oldu. Devre arası gelenler de, sezon başında gelenlerin de katkısı oldu. Bu şampiyonluk hepimizin şampiyonluğu" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig yarışını direkt etkileyecek maçta lider Erzurumspor, Bodrum FK'ya konuk olacak. -
Trendyol 1. Lig'de 36. hafta oynanacak maçlarda görev yapacak hakemler belli oldu. -
Play-off yarışında evinde İstanbulspor'a yenilip ağır yara alan Sivasspor, deplasmandaki Çorum maçında mutlak galibiyet hedefliyor.