Beşiktaş'a Taylan Bulut piyangosu!
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Alman basını, Bundesliga ekiplerinden Augsburg'un Beşiktaşlı futbolcu Taylan Bulut'u listesine aldığını duyurdu. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Haziran 2026 13:46
- Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2026 14:28
Yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren ve yapacağı transferlerin yanı sıra birçok oyuncuyla vedalaşacak olan Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen isimlerden biri de Taylan Bulut olmuştu.
Siyah-beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlanan 20 yaşındaki sağ bekle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sky DE muhabiri Florian Plettenberg, Augsburg'un genç futbolcuyu listesine aldığını yazdı. Taraflar arasında ilk görüşmenin gerçekleştiği ancak Beşiktaş'a resmi bir teklif yapılmadığı belirtildi.
Taylan Bulut, geçtiğimiz sezon başında Schalke 04'ten 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti. Geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı formayla 11 maçta süre alan genç oyuncu, 1 asistlik bir performans sergiledi.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların son olarak yeni transferi Alexander Nübel, Beşiktaş için İstanbul'a geldi. -
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar İstanbul’a geldi. -
Son dakika haberi: Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı milli orta saha oyuncusu Salih Özcan, yarın İstanbul'da olacak.