Salih kupa maçı öncesi temkinli
Gaziantep FK maçına ilk 11'de başlayan Salih Uçan, Konyaspor maçına odaklandıklarını söyledi. Deneyimli futbolcu, "Gaziantep maçında fazla şans bulmayan oyuncu grubu sahadaydı. Ama herhangi bir talihsizlik, sıkıntı olmadı. Kupa maçında taraftarımızın gücüyle, kendi oyun gücümüzle her şeyimizi sahaya yansıtacağız. Kolay bir maç olmayacak. Konyaspor da diri bir takım. Ben öyle görüyorum. İnşallah kazanıp finale çıkmak istiyoruz" dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Mayıs 2026 06:50
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş’ın her konuda anlaşmaya vardığı Leandro Trossard’ın mukavele detayı belli oldu. The Athletic’te yer alan habere göre; Kartal’la 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Belçikalı maestro, 7 milyon euro maaş alacak. (BJK spor haberi) -
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, İngiliz ekibi Arsenal'in kanat oyuncusu Leandro Trossard'ın geride kalan sezona göre daha düşük maaşla transfer edileceğini söyledi. -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlıların son olarak Leandro Trossard transferinde mutlu sona ulaştığı öğrenildi. Belçikalı yıldızın İstanbul'a geleceği tarih de belli oldu.