Tiyatro izledik
Sergen Yalçın maç sonu karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'a yüklendi. “Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok mücadele ettiler. Futbol değil, tiyatro vardı. Tiyatro oynandı. Rakip takım oyuncuları da kırmızı karta şaşırdı. Kurulmuş bir oyunun neticesi”
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Aralık 2025, 06:50
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor deplasmanından bir puanla döndükleri için sevinçli olduklarını söylerken, karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'a ve VAR hakemi Alper Çetin'e sert ifadelerle yüklendi. Karşılaşma boyunca hakemlerin yanlı bir yönetim ortaya koyduğunun altını çizen 53 yaşındaki teknik adam, tüm bu hatalara rağmen bir puan kazandıkları için oyuncularına teşekkür etti. Yalçın şunları söyledi: "Oyuncularım çok mücadele ettiler. Çok yoruldular. 70 dakika eksik oynadık.
KENARDAN BELLİ OLUYOR
Beraberliği kurtardığımız için seviniyoruz. Sahada oynanan oyun yoktu. Futbol değil, tiyatro vardı. Çok kolay kazanacağımız maç. Birinci dakikada sarı kart, dördüncü dakika sarı kart. Atacak birisini... Kenardan çok belli oluyor. Aklımdakileri konuşursam ceza alacağım. Bizim açımızdan katıldığımız bir tiyatro. 3-1 öndeyiz. Farklı bir gidişat var. Oyun kontrolü bizde. Darbe yok, şiddet yok, Bir anda kırmızı kart. Rakip takım oyuncuları şaşırdı. Kurulmuş bir oyunun neticesi."
OYNARIM DERSE KADROYA ALIRIM
Sergen Yalçın, Rafa Silva'nın durumunu açıkladı. Tecrübeli teknik adam, "Rafa Silva ile hocalar konuştu. Hazır olmadığını, kadroda olmak istemediğini söyledi. Kadroya almadık. Ofansif hatta eksiklerimiz var. İhtiyacımız olduğu bir dönem. Kendisi 'kadroya girebilirim' derse alırız kadroya. Problem yok" dedi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, Polonya ekibi Jagiellonia'da forma giyen Kongolu forvet Afimico Pululu ile ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Salih Özcan'ı takip ediyor. Borussia Dortmund'dan ayrılacak 28 yaşındaki orta saha, siyah-beyazlı takıma sıcak bakıyor. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 19 Mart Perşembe günü Kasımpaşa'yı konuk edecek.