Transferde patron Yalçın
Scout ekibinden memnun olmayan 52 yaşındaki teknik adam ayrılacak ve transfer edilecek futbolcularda tek yetkili olacak
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Ekim 2025, 06:50
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın göreve gelişiyle birlikte değişim yaşanıyor. Scout departmanının yetkisi tamamen sona ererken, bundan sonra transfer operasyonlarını doğrudan 52 yaşındaki teknik adam ve kurduğu ekip yönetecek. Yolların ayrılacağı oyuncular ve yapılacak transferlerde tek yetkili Sergen Yalçın olacak. Deneyimli çalıştırıcının scout ekibinden memnun olmadığı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
İsrail'in Filistin'de yaptığı soykırım nedeniyle 1 Ocak günü Galata Köprüsü'nde yaşanan insanlık dramına karşı bir yürüyüş düzenlenecek. Fenerbahçe'den de konuyla ilgili olarak paylaşım geldi. -
İtalya Serie A takımlarından Cagliari'de forma giyen Semih Kılıçsoy, son dönemde gösterdiği performansla büyük övgü toplamıştı. Milli futbolcunun menajeri Federico Pasterello da Beşiktaş'tan kiralık olarak Çizme ekibine giden 20 yaşındaki oyuncuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi) -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş yönetimi, Rio Ave’de oynayan ve ekimden beri scout ekibinin takip ettiği 23 yaşındaki Andre Luiz için harekete geçti. Teknik patron Sergen Yalçın bu transfere onay verdi. İşte detaylar... (BJK spor haberi)