Beşiktaş'tan Angel Correa bombası! İspanyollar transferi böyle duyurdu
Yeni sezon kamp çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Hücum hattına Rafa Silva ve Immobile gibi önemli isimleri kadrosuna katan siyah beyazlılar bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. İspanyol basını, Atletico Madrid'in yıldız ismi için Beşiktaş'ın devreye girdiğini yazdı. İşte detaylar... | BEŞİKTAŞ HABERLERİ
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Temmuz 2024 16:00
Yeni sezon kamp çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Beşiktaş'ta transfer operasyonu sürüyor.
Rafa Silva ve Ciro Immobile'yi kadrosuna katan siyah beyazlılar, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.
3 kulvarda mücadele edecek rotasyonlu kadro kurmak isteyen siyah beyazlı kurmaylar sürpriz bir isme kancayı taktı.
CORREA BOMBASI!
Bu sezon yaptığı transferlerle büyük ses getiren siyah beyazlılar Hücum hattına flaş bir takviye daha yapmak için kolları sıvadı.
Fichajes'ın haberine göre; Beşiktaş ve Katar ekibi Al-Gharafa, Atletico Madrid forması giyen Angel Correa ile ilgileniyor.
Atletico Madrid'in Correa için gelecek teklife olumlu yanıt vereceği kaydedildi.
Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 47 maça çıkan Arjantinli yıldız 11 gol 3 asistlik performans sergiledi.
Piyasa değeri 18 milyon Euro olan yıldız oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.
DİĞER HABERLER
-
Siyah-beyazlı kulüp, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Tüpraş Stadı'nda yarın oynanacak Trabzonspor derbisinin bilet fiyatlarını açıkladı. Dev maçın bilet fiyatları şöyle: -
Agbadou’ya partner arayan Beşiktaşlı kurmaylar, geçen yıl yaz döneminde gündeme gelen Raul Asencio için Real Madrid’e 20 milyon euro teklif yaptı. -
U17 Gelişim Ligi Playoff 4'üncü tur maçında Beşiktaş U17 Takımı, Çaykur Rizespor U17 Takımı'na gol yağdırdı: 4-0. Siyah-beyazlılar, Gölbaşı Mogan 1 No'lu sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da 2-0 önde tamamladı. Beşiktaşlı gençleri farklı galibiyete götüren golleri Yunus Eymen Eğri (2) ile Emir Eymen Çiçekli (2) kaydetti.