Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı hazırlıkları başladı!
Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Nisan 2024, 14:42
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başlayan idman, minyatür kale maç ve ardından oynanan taktiksel çift kale maçla tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.
Siyah-beyazlılar, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını, yarın saat 11.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Ankara'ya giderek kampa girecek.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılarda son olarak başka takımlara kiralık olarak gönderilen futbolcuların geleceği belli oldu. İşte tüm detaylar... -
Beşiktaş, Süper Lig’in 26’ncı haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşıyor. Kara Kartal Başkent’ten zaferle dönüp hem moral bulmak hem de yeniden çıkış yakalamak istiyor -
Sol bek arayışındaki Beşiktaş, Napoli'de forma giyen İtalyan yıldıza kancayı attı. İtalyan basınında yer alan iddiaya göre; siyah beyazlı yönetim, 32 yaşındaki deneyimli ismi yaz dönemi kadrosuna katmak istiyor. Leonardo Spinazzola'nın sözleşmesi sezon sonu bitecek.