TRANSFER HABERLERİ - Mert Günok'a İngiliz kancası! Menajeri açıkladı
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Mert Günok'un menajeri, milli eldiveni İngiliz takımlarının takibe aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar... (BJK transfer haberleri)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Şubat 2024, 10:26
Beşiktaş'ın ve A Milli Futbol Takımı'nın başarılı kalecisi Mert Günok'a, menajerler aracılığı ile İngiliz takımlarından teklif geldiği ifade edildi.
Hürriyet'te yer alan habere göre Mert'in iki yıldır scoutlar tarafından takip edildiğini belirten menajer Necmettin Mehmedi, "Şu anda isim veremeyiz ama iki İngiliz kulübü kaleci Mert'i scoutlarına izlettirdi. Saha içi duruşu ve performansı ile olumlu not aldı. Yakın zamanda kulüp yetkilileri Beşiktaş yönetimi ile görüşerek 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Mert Günok için bonservis ücreti konusunda fikir alış verişi yapacak" diye konuştu.
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 resmi maça çıkan 34 yaşındaki tecrübeli eldiven Mert Günok, 12 maçta kalesini gole kapattı ve toplamda 36 gol yedi.
1989 yılında Karabük'te dünyaya gelen Mert, kariyerine Kocaelispor altyapısında başladı. Ardından Fenerbahçe altyapısına geçti.
Deneyimli file bekçisi sırasıyla Fenerbahçe, Bursaspor, Başakşehir ve Beşiktaş formaları giydi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Sassuolo’nun Fransız yıldızı Armand Lauriente için yeniden çalışma başlattı. Sözleşmesi 2027’de bitecek olan 27 yaşındaki kanat için menajerler aracılığıyla nabız yoklandı. Kartal, bu sezon alamadığı oyuncuyu yaz aylarında kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin kamp kadrosu açıklandı. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 12.03.2026 tarih ve 62 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı. Bu doğrultuda Galatasaray'da Leroy Sane 2 maç men cezası, Fenerbahçe'de Umberto Tedesco için 1 maç men cezası ve Beşiktaş'ta Serkan Reçber için 45 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. İşte detaylar...