Vida'da %50 indirim
Beşiktaş yönetimi, senelik 3.4 milyon euro kazanan Vida'ya 1.7 milyon euro’luk teklif sundu. Hırvat stoper yıllık 2.5 milyon euro talep etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Ekim 2021, 06:50
Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Domagoj Vida'yla pazarlıklarını sürdürüyor. Hırvat yıldızın menajeri, senelik 3.4 milyon euro garanti para kazanan oyuncusu için yönetime "Yıllık 2.5 milyon euro karşılığında 2 senelik yeni bir anlaşma yapabiliriz" teklifini sunarken, bu rakam Ahmet Nur Çebi başkanlığında yönetim tarafından yüksek bulundu.
BİR MÜDDET SÜRE İSTEDİ
Siyah-beyazlılar, 32 yaşındaki oyuncunun menajerine, "Vida'dan memnunuz. Ancak bu rakam bizim bütçemizin üzerinde. Biz Vida'yla yıllık 1.7 milyon euro'dan 2 senelik anlaşma yapabiliriz, bu rakamın üzerine de çıkamayız" yanıtını verdi. Hırvat oyuncunun menajerinin ise %50 oranındaki bu indirime çok sıcak bakmasa da, oyuncusuyla görüştükten sonra yanıt vereceğini yönetime iletti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan David Alaba hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Real Madrid, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli savunmacıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... (BJK, FB, GS spor haberleri) -
Beşiktaş, Necip Uysal ile Mert Günok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada oyuncuların yeni kadro planlamasında yer almayacakları ve takım bulmaları istendiği belirtildi. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş BOA Kadın Basketbol Takımı, ABD asıllı Azerbaycanlı basketbolcu Brianna Fraser'i kadrosuna dahil etti.