Beşiktaş'ta karar verildi! Sergen Yalçın...
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Ligde son haftalarda başarılı sonuçlara imza atarak üst sıralara tırmanan Beşiktaş'ta, yönetimin planları değişti. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Aralık 2020 08:19
- Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020 09:27
Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Beşiktaş, üst sıralara tırmanarak zirve yarışına ortak oldu.
Yeni Asır'da yer alan habere göre şampiyonluk umutlarını artıran siyah-beyazlı kulübün yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın mukavelesini uzatmak için harekete geçti.
Siyah-beyazlılar, 31 Mayıs 2021'de anlaşması sona erecek 48 yaşındaki teknik adama, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme önerecek.
Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 15 yıl sonra mağlup etme başarısı gösteren Sergen Yalçın'la, başkan Ahmet Nur Çebi'nin bir görüşme yapacağı ifade edildi.
Sezon başında alınan kötü sonuçlar ve Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme aşamasında veda edilmesi Sergen Yalçın'ın sert eleştiriler almasına neden olmuştu ancak ilerleyen haftalarda takımın aldığı kritik puanlar, planları değiştirdi.
Öte yandan performansı eleştiri konusu olan ve gözden düşen Adem Ljajic ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlılar, özelikle defansa ve orta sahaya birer takviye yapacak.
Yönetime oyuncu listesini sunacak olan Sergen Yalçın'ın transferlerin en kısa zamanda bitmesini isteyeceği gelen haberler arasında.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak. Sergen Yalçın'ın öğrencileri bu mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyor. İşte kritik karşılaşma öncesi tüm önemli detaylar... -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta Hyeon-Gyu Oh performansıyla İngiliz devlerini peşine taktı. İki Premier Lig ekibinin transferde futbolcuyu yakından izlediği öğrenildi. -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlıların son olarak daha önce de gündemine gelen Zuriko Davitashvili ve Luis Henrique için yeniden görüşmelere başladığı öğrenildi. İşte detaylar...