Adem Ljajic Sergen Yalçın'dan forma istedi
Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de Beşiktaş'ın sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edeceği karşılaşma öncesi orta sahada belirsizlik yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Josef'in yerine Mensah'ın oynamaya en yakın aday olduğu ifade edilirken, o ismin de Sergen Yalçın'dan forma istediği öğrenildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Ekim 2020, 08:15
Ligde Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın kırmızı kart cezası nedeniyle iki hafta forma giyemeyecek olmasından sonra orta sahadaki rekabet iyice arttı. Atiba ve Dorukhan'ın yanında formayı almayı hedefleyen Mensah, Adem Ljajic ve Oğuzhan Özyakup teknik ekibin gözüne girmeye çalışıyor.
Sabah'ta yer alan habere göre Bernard Mensah'ın ilk 11'e en yakın isim olarak durduğu belirtilirken, bu sezon 1'i Avrupa olmak üzere oynadığı 5 maçın sadece ikisinde ilk 11'de görev yapan Ljajic'in teknik direktör Sergen Yalçın'dan forma istediği ve "Oynamayı çok istiyorum" dediği öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, Polonya ekibi Jagiellonia'da forma giyen Kongolu forvet Afimico Pululu ile ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Yaz transfer dönemi için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, İtalya'dan sürpriz bir ismi gündemine aldı. Çizme basını, siyah-beyazlıların Torino'da forma giyen 30 yaşındaki Arjantinli santrfor Giovanni Simeone için temaslar kurduğunu açıkladı. Öte yandan Serie A ekibinin olası bir satışa sıcak bakmadığı kaydedildi. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri