Kartal’a yeni dinamo Gary Medel
Futebol Interativo kanalı, siyah-beyazlıların 29 yaşındaki yıldız için düğmeye bastığını iddia etti. Beşiktaş, Medel’i satın alma opsiyonlu kiralamak istiyor.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Haziran 2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017 01:27
STOPER DE OYNUYOR
Son dönemde Inter'de stoper mevkiinde de görev yapan 29 yaşındaki Şilili oyuncunun 1.6 milyon euro olan maaşını Türklerin karşılayabileceği, Espanyol gibi Brezilya ekiplerinin ise indirim yapmamaları durumunda Medel ile sözleşme yapmalarının imkan dahilinde olmadığı iddia edildi. Bonservis bedeli 12 milyon euro civarında olan Medel için siyah-beyazlılar, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü uygulamak istiyor. Üç sezondur İnter'de forma giyen Şilili oyuncu için Gökhan Keskin'in de onay vermesi durumunda, raporun Şenol Güneş'e sunulacağı ve olumlu yanıt alınmasıyla bu transfer için düğmeye basılacağı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın yıldız ismi Orkun Kökçü hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kökçü'nün transfer kararı dikkat çekti. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri -
Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Beşiktaş, kadrosuna 2 dünyaca ünlü isimi katmak için plan yapmaya başladı. Kartal, Sergen Yalçın önderliğinde yeni sezonda şampiyonluk kadrosu kurmayı hedefliyor. İşte ayrıntılar... -
Son dakika Beşiktaş haberleri: Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrılarak yarı final biletini aldı. Fotomaç Gazetesi yazarları, Beşiktaş-Corendon Alanyaspor maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (BJK spor haberi)