Aranan golcü Almeida değil
Çilingiroğlu: Beşiktaş'ın gol yollarındaki sorununu Portekizli futbolcu çözemiyor!
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Ocak 2012, 22:17
- Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2012, 01:17
Beşiktaş camiasının etkin isimlerinden Kaya Çilingiroğlu, siyah-beyazlıların aradığı golcünün Almeida olmadığını söyledi. haber1903'e konuşan Çilingiroğlu, "Beşiktaş'ın gol yollarında sıkıntısı var, çünkü aranılan golcü Almeida değil. Çok kötü oynuyor. Baktığımız zaman savunma oyuncuları Almeida ile ya aynı ya da daha fazla gol atmış durumda" dedi.
GÜÇLÜ OYUNCU
Takımdaki bir diğer Portekizli Fernandes'in ise çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Çilingiroğlu şöyle devam etti: "Fernandes güçlü ve kaliteli bir futbolcu. Kimse onun futbolculuğuna bir şey diyemez.
Eskiden çok fazla yan toplar yapıyordu fakat artık dikine oynamaya başladı. Kendisine bakması durumunda bu performansını devam ettirecektir."
F.BAHÇE KÜME DÜŞMESİN!
Kaya Çilingiroğlu, 58. maddenin değişmesinden yana olduğunu söyledi. Çilingiroğlu; "Bu değişimin asıl sebebi, 'küme düşme kalksın' değil. 40 sene herkes bu işi yaptı. F.Bahçe bu işi yaptı diye küme düşürürseniz, Türk futbolu temizlenecek mi? O zaman diğer yapanların yanına kalmış olacak" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Chelsea forması giyen 23 yaşındaki kaleci Filip Jörgensen’i kadrosuna eklemek için girişimlerini sürdürürken, transfer sürecinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılar, Danimarkalı eldivenin alternatifini Tottenham'da buldu. İşte detaylar... -
Beşiktaş yönetimi, Juventus'ta beklentilere karşılık veremeyen Jonathan David ve kaleci Mattia Perin için İtalyan deviyle temaslara başladı. İşte siyah-beyazlıların transfer operasyonundaki tüm detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe Beko, Beşiktaş GAİN'i 101-87 mağlup etti. İşte mücadelenin detayları... | Son dakika spor haberleri