"En iyi seçim Beşiktaş'tı"
Werder Bremen'den Beşiktaş'a transfer olan Portekizli yıldız oyuncu Hugo Almeida, Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşamak istediğini belirtti.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Aralık 2010 00:00
- Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2010 12:18
Ailesi ve danışmanı ile uzun uzun görüştüğünü ve Beşiktaş'a 24 Aralıkta olumlu cevap verdiğini, herşeyin yoluna girdiği için de çok mutlu olduğunu ifade eden Almeida, 3 Ocakta İstanbul'da olacağını, şimdi ise Portekiz'de tatilin keyfini çıkardığını kaydetti.
Almeida, ''Beşiktaş, lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde. Ne kazanabilirsiniz?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Şampiyonlar Ligi'ne katılabiliriz. Bunu başarmak istiyoruz. Avrupa Ligi'nde de gideceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye Kupası'nı kazanabiliriz. Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşamak istiyorum'' şeklinde yanıtladı.
Kişisel hedefinin sorulması üzerine de Almeida, Werder Bremen'de sezonun ilk yarısında olduğu gibi 9 ya da 10 gol atmak istediğini kaydetti.
Almeida, ''Real Madrid sizin rüya takımınız. Real Madrid neden olmadı?'' şeklindeki bir soruya karşılık da, Real Madrid'in her zaman kendisinin rüya takımı olduğunu ve bir kez daha Jose Mourinho ile birlikte çalışmak istediğini, ancak Real Madrid'e gitmenin hiç de kolay olmadığını söyledi.
Werder Bremen'de çok güzel bir dönem geçirdiğini, kendisine iyi davranan taraftarları unutmayacağını ve Werder Bremen'in her zaman kendisinin bir parçası olarak kalacağını ifade eden Almeida, vedalaşmak için Bremen'e gitmeyeceğini ancak ikinci yarı hazırlık kampları için Beşiktaş ile Werder Bremen'in de Antalya'da olacağını, burada oyuncuların kalacağı otele giderek arkadaşlarıyla vedalaşacağını sözlerine ekledi.
DİĞER HABERLER
-
Polonya basını, Beşiktaş’ın Jagiellonia forması giyen 27 yaşındaki Demokratik Kongolu santrfor Afimico Pululu’yu transfer listesine dahil ettiğini ileri sürdü. İşte detaylar... | Son dakika BJK transfer spor haberleri -
Beşiktaş'ta sezon başında Cagliari'ye kiralanan Semih Kılıçsoy ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, yetenekli oyuncunun 12 milyon euroluk opsiyonunun Cagliari’nin ekonomik durumu göz önüne alındığında oldukça yüksek göründüğünü öne sürdü. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Beşiktaş'ta maliyetleri 48 milyon euro'yu bulan Jota Silva, Cengiz Ünder, Asllani ve El Bilal Toure ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Sergen Yalçın'ın olumlu rapor vermesi halinde yönetim, dört oyuncunun takımı ile pazarlık masasına oturacak. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri