Keita Kırmızı kart görmeliydi
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Şubat 2010 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2010 22:47
Galatasaray ile yaptıkları derbi maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Üzülmez, maçın öncesinde kendilerinin daha çok kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, ''Sonuçta kendi sahamızda oynuyorduk. İlk yarı etkiliydik. İkinci yarı Galatasaray zaman zaman dengeyi sağladı. 1-0'a rağmen beraberliği sağlamasını bildik'' dedi.
Her takımın olduğu gibi kendilerinin de şampiyonluk şansının bulunduğunu vurgulayan Üzülmez, ''Ancak seri galibiyetler almalıyız. İstikrar yakalamalıyız. Bir iyi bir kötü oynuyoruz. İyi oyuncularımız var, ama takım oyunu oynamalıyız'' diye konuştu.
Beşiktaş'ın gol sıkıntısı yaşaması konusunda da tecrübeli kaptan, ''Ofansif olarak ne kadar destekte bulunuyoruz onu da tartışmak lazım'' ifadelerini kullandı.
İbrahim Üzülmez, maç boyunca karşı karşıya geldiği rakibi Keita ile ilgili bir soruyu ''Keita iyi bir oyuncu. Karşısında başarılı olduğumu düşünüyorum. Son dakikalarda attığı dirsek vardı. Kırmızı kart görmeliydi'' şeklinde değerlendirdi.
Beşiktaşlı futbolculardan İbrahim Toraman ise iyi başladıkları derbi maçta ilk yarıda buldukları pozisyonları değerlendirmeleri durumunda sonucun çok daha farklı olabileceğini belirterek, ''İkinci yarıda onların bulduğu bir gol var. Sonrasında biz durumu eşitledik. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama olmadı. Kendi sahamızda kazanmak her zaman önemli. Ancak rakibimiz de kaliteli oyunculara sahip. En azından kaybetmedik diye düşünüyoruz. Önümüzde daha çok maç var. İnşallah bunlarda iyi performans gösteririz'' şeklinde ifadeler kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, bonservisi elinde bulunan Franck Kessie'nin transferi için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak adına Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad ile rekabet ediyor. İşte detaylar... -
Beşiktaş, milli futbolcu Salih Özcan ile anlaşma sağladı. Oyuncu kısa süre içersinde Slovakya kampına katılacak. İşte detaylar... -
Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş, çalışmalarına yaptığı antrenmanla devam etti.