Medipol Başakşehir Trabzon deplasmanında
Sezona kötü başlayan son şampiyon Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 5. haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacak.
- Başakşehir Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Ekim 2020, 11:00
Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.
Medical Park Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.
Sezona kötü başlayan son şampiyon Medipol Başakşehir, ligde henüz galibiyetle tanışamadı. Turuncu-lacivertli takım, oynadığı 4 karşılaşmada da gol atamazken, yalnızca 1 puan toplayabildi. Medipol Başakşehir, bu maçlarda Atakaş Hatayspor, Galatasaray ve Fatih Karagümrük'e 2-0'lık skorlarla yenilirken, son maçında Göztepe ile golsüz berabere kaldı. İstanbul ekibi haftaya 1 puan ile son sırada girdi.
Trabzonspor ise ligde çıktığı maçlardan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı ve 5 puan elde etti.
Medipol Başakşehir'de kart cezası biten İrfan Can Kahveci bu mücadelede forma giyebilecek.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor'un, RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldiği mücadelenin 21. dakikasında ev sahibi ekip için VAR kontrolü sonrası penaltı kararı geldi. Karşılaşmanın 74. dakikasında VAR kontrolünün ardından Halil Umut Meler bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. İşte o pozisyonlar... -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında RAMS Başakşehir, deplasmanda Kasımpaşa'yı Fayzullaev, Harit ve Shomurodov'un golleriyle 3-1 mağlup ederek 2 maç aradan sonra galip geldi. -
Son dakika Trabzonspor haberleri: Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında RAMS Başakşehir ile Trabzonspor, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştı. Bordo-mavililer mücadeleden 4-3'lük galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, RAMS Başakşehir-Trabzonspor maçını değerlendirdi. (TS haberleri)