Hataya yer yok
Tarihinde ilk kez şampiyon olmaya çok yaklaşan Başakşehir'de kaleci Mert Günok artık hata yapmamaları gerektiğini söyledi.
- Başakşehir Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Temmuz 2020 06:50
Tarihinde ilk kez şampiyon olmaya çok yaklaşan Başakşehir'de kaleci Mert Günok artık hata yapmamaları gerektiğini söyledi. 31 yaşındaki eldiven "Hataya yek yok. Haftaya bu iş bitmeli" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında ağırladığı Inter Turku ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimizin teknik direktrü Nuri Şahin mücadelenin ardından, sahadan üzüntülü bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi. -
UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında temsilcimiz RAMS Başakşehir, sahasında Finlandiya ekibi Inter Turku 1-1 berabere kaldı. -
RAMS Başakşehir'in, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nda Finlandiya temsilcisi Inter Turku ile deplasmanda yapacağı maçta Belçikalı hakem Nathan Verboomen düdük çalacak.